Уебсайт с готов темплейт

Какво да изберете – персонализиран дизайн или готов темплейт?

В голямата си част готовите темплейти (шаблони) са подходящи в случай, че разполагате с нисък бюджет или ако трябва да се вместите в кратки срокове за финализиране на проекта. Но ако държите Вашият бизнес да се откроява от множеството, съветваме Ви да изберете персонализиран дизайн.

Всеки бизнес се нуждае от уникално онлайн присъствие, за да изглежда професионално. И част от нашата работа е да Ви покажем ползите от избора на персонализиран уеб дизайн, който ще бъде адаптиран към Вашите нужди.

Но ако все пак сте решили да заложите на готов темплейт, запознайте се с нашето предложение.

Избирайки готов темплейт, ще получите:

  • Респонсив дизайн (адаптивен), при който уебсайтът запазва идентично потребителско усещане и визия без значение от браузъра или устройството, на което се отваря – компютър, лаптоп, таблет, смартфон и др.;
  • Възможност за промяна на цветовете на избрания от Вас темплейт;
  • Базова оптимизация за Google;
  • Система за управление на съдържанието (CMS);
  • Обучение за работа със системата за управление на съдържанието.

Какво НЕ получавате?

Ниската цена си има своя недостатък! Това, което няма да получите, избирайки готов темплейт, е уникален дизайн, изработен индивидуално за Вашия бизнес.

Ако държите на своята индивидуалност и искате марката Ви да бъде разпознаваема, разгледайте нашите предложения с уникален дизайн при изработка на уебсайт или електронен магазин.

Според Вашите индивидуални изисквания и възможности можем да изготвим оферта за различна конфигурация на сайта в зависимост от необходимите функционалности и модули.

За повече информация се свържете с нас на телефон: 089 966 9681 или използвайте формата за запитване.