Изработка на уебсайт

Всеки бизнес се нуждае от уникално онлайн присъствие, за да изглежда професионално. И част от нашата работа е да Ви покажем ползите от избора на персонализиран уеб дизайн.

Поръчайте уникален дизайн, който да бъде адаптиран към нуждите на Вашата компания и тя ще получи представянето, което заслужава. Вашият уебсайт ще бъде денонощно достъпен за потребителите, които търсят Вашите услуги или продукти, за да могат да се свържат с Вас по всяко време.

Какво включва изработката на уебсайт?

Ето какво ще получите при поръчка на уебсайт:

  • Персонализиран дизайн и архитектура;
  • Респонсив дизайн (адаптивен), при който уебсайтът запазва идентично потребителско усещане и визия без значение от браузъра или устройството;
  • Контактна ­­­форма (онлайн форма за обратна връзка);
  • GDPR модул;
  • Служебна поща;
  • Базова оптимизация за Google (SEO);
  • Система за управление на съдържанието (CMS);
  • Обучение за работа със системата за управление на съдържанието;
  • Гаранционно съпровождане и поддържане на системата.

Ние работим за Вашата уникалност!

Доверявайки ни се, ще получите уебсайт, съвместим с различни браузъри и платформи, както и съобразен с най-добрите уеб и SEO практики.

Какви са възможностите за развитие на уебсайта?

Бизнес уебсайтът, който ще изработим за Вас, ще бъде с динамично съдържание, за да можете да поднесете без ограничения информацията, необходима на интернет потребителите, за да открият и да се запознаят с Вашия бизнес – местоположение, предлагани услуги или продукти, сертификати, история, референции, партньори, блог със статии или новини и др.

Чрез системата за управление на съдържанието ще можете да актуализирате информацията в сайта по всяко време. Но ако в даден момент поискате да разширите допълнително възможностите на Вашия уебсайт, това няма да бъде проблем. На следващ етап можем да добавим нови модули (форум, електронен магазин, езикови версии и др.).

Индивидуални цени за различна конфигурация

Според Вашите индивидуални изисквания и възможности можем да изготвим оферта за различна конфигурация на сайта в зависимост от необходимите функционалности и дизайн.

За повече информация се свържете с нас на телефон: 089 966 9681 или използвайте формата за запитване.