За нас

Колибри Софт ООД стартира своята дейност през 2014 година. От тогава до днес поддържаме успешни бизнес отношения с клиенти в България и чужбина, заедно с които имаме изградени професионални уебсайтове, които са същевременно елегантни, опростени, функционални.

За нас е важно да отговорим на очакванията на нашите клиенти, затова винаги се стараем да се придържаме към най-добрите уеб практики при създаване на дизайна и разработката на всеки наш уебсайт, а това ни позволява да постигаме забележителни резултати.

Какви услуги предлагаме?

В Колибри Софт отдаваме голямо значение на дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти, затова можем да Ви осигурим цялостно решение за Вашето онлайн присъствие:

Kато партньор на СуперХостинг.БГ предлагаме надеждни и качествени хостинг услуги на страхотни цени.

За повече информация и въпроси ще се радваме да се свържете с нас. Ако пък не откривате това, което търсите, в нашите услуги, можем да Ви свържем с наши колеги, за да Ви помогнем да реализирате успешно Вашата бизнес уеб стратегия.

Защо да ни се доверите?

Известни са ни различията в навиците и предпочитанията на потребителите, затова нашият екип е в състояние да Ви предложи прогресивни уеб решения от край до край, които напълно отговарят на Вашите бизнес изисквания.

Рразчитаме на професионалисти с дългогодишен опит в сферата на информационните технологии, с които имаме зад гърба си десетки реализирани проекти – онлайн магазини, бизнес уебсайтове, лични блогове и др., които са изцяло ориентирани към удобството на потребителите.